Translate

2016. július 11., hétfő

Hiszel az angyalokban?

Mondd csak! Te hiszel az angyalokban?
Azt mondod, még nem találkoztál eggyel sem?
Biztos vagy benne? Talán éppen ő volt az, aki ma leült melléd a villamoson, vagy felvette a földre ejtett kesztyűdet! Talán éppen ő szakította félbe azt a vitát a főnököd és közted, ami miatt te a következő pillanatban állástalanná váltál volna!
Biztos volt már olyan az életedben, hogy nagyon vágytál valamire, amiről nem mertél beszélni senkinek, egy napon mégis valóra vált, és te ott álltál  örömittasan, mégis meglepetten. Éppen a legjobb időben történt meg.  Se nem később, se nem hamarabb. A legjobb időben… Nem értetted, hogyan történhetett, hiszen senki nem tudhatta mi a szíved vágya! Annyiszor elgondolkodsz ezen… Mégis… Egyvalaki mégis tudta…
Ő… Aki mindig melletted van, kísér téged, bármerre visz is az utad! Talán most is ott ül melletted, miközben te éppen ezeket a sorokat olvasod… Te ezeket a sorokat olvasod… ő pedig olvas benned…
Hiszen Isteni utasításra ő indított téged utadra ebben a világban. Ő a te belső hangod, a lelkiismereted. Ő tapossa neked azt az ösvényt, amin jársz. Ő mindig pontosan tudja, hogy mikor, és hol kell lenned, hiszen a felsőbb utasításokat ő kapja veled kapcsolatban.
És te honnan tudhatod, hogy így van? Ha ő itt van melletted, akkor miért történik veled annyi rossz?
A kérdés jogos!
Minden fájdalom egy próbatétel, egy feladat, ami megoldásra vár. Rá kell jönnöd, hogy mi a te utad, és a saját keserűségeden keresztül meg kell tanulod, hogy a megoldás a magadban való legmélyebb hited! Ha nem találod a megoldást, akkor jön Ő! Ő megsúgja neked, hogy hol kell keresned! Ha már van hited, Ő elkezd irányt mutatni anélkül, hogy észrevennéd! Terelget, óv, és legfőképp: Hisz benned!
Még mindig azt mondod, ez mesebeszéd! Miért nem látod vagy érzed, miért nem lép kapcsolatba veled?
Számít ez? Ha látnád vagy szólna hozzád, elhinnéd? Nem? Akkor mit számít!
Hidd el, hogy ott van, hidd el, hogy ő az, aki segít téged. Ő az, aki soha nem hagy cserben, aki megbocsájtja a baklövéseidet. Ő az, aki mindig kitart melletted! Neki ez a küldetése!
Ő a te őrangyalod, akit Isten küldött melléd, hisz ő nem jöhet, hogy terelgessen, és óvjon, segítsen eligazodni a világban. Mindenkinek van egy angyala, ők a mi utaskísérőink földi létünkben. Feltétel nélkül…
"Talán álruhában, de ott van..."
Talán éppen ott ül melletted… Talán éppen végigsimít a fejeden, miközben te a monitorra meredsz, és azon gondolkodsz, vajon igaz ez? Talán most súgja a füledbe, hogy mennyire szeret…  Talán most kulcsolja a nyakad köré apró kis kezecskéit, és csalafintán mosolyog a szemedbe…Talán álruhában… De…Ott van!
Mondd csak! Te hiszel az angyalokban? 


Ha tetszett a történet, kérlek oszd meg másokkal is. 
Szerzői oldalam itt találhatod

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése